Τρόποι Πληρωμής

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε μία αγορά και επιλέξετε πληρωμή μέσω αντικαταβολής, τα προϊόντα αποστέλωντε μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Easy Mail Courier , επιπλέων επιβαρύνεστε με κόστος της αντικαταβολής 1,5€ .

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡIΑΣΜΟ

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στον χώρο παράδοσης στις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού με χρέωση δική σας αν έχετε διαφορετική τράπεζα. Όλα τα έξοδα από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον πελάτη εξολοκλήρου. Αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση σας θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Τα στοιχεία της τράπεζας μας είναι:

Alpha bank
IBAN: GR 22 0140 7010 7010 0200 2032 704
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Κορνηλία Περσίδου

Σε περιπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα τα έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με την Alpha Bank για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro).

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι μία ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας.

Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει σε ειδικη ιστοσελίδα της Alpha Bank (Redirection) χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος